Starity

Nem hétköznapi módon köszöntötte az új évet Nina Dobrev

2016. január 04. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók (ex)sztárja korántsem unatkozik. Ugyan a színésznő jól megérdemelt pihenését tölti, igyekszik azt minél izgalmasabbá és felejthetetlenebbé tenni.

hirdetés

Nina Dobrev ugyanis néhány napja még párja, Austin Stowell és közös barátaik társaságában síelt a Utah-állambeli Park Cityben, az új évet azonban már Hawaii-on töltötte. A barna hajú szépség jó szokásához híven ezúttal sem mulasztotta el dokumentálni élményeit, és tucatjával osztotta meg a szabadságán készült képeket rajongóival az Instagramon.

Az új év azonban számára is különleges fontossággal bír, melyet nem is köszönthetett volna izgalmasabban, mint egy ejtőernyős ugrással. Kalandjáról egy videót is közzétett a képmegosztón, mellyel máris több mint 400 ezer lájkot sikerült bezsebelnie.

Amikor azt mondtam, átugrok 2016-ba, szó szerint értettem

– fűzte kisfilmjéhez Nina, akin nyoma sem volt félelemnek az ugrás során, és láthatóan rendkívül élvezte az adrenalinszintet emelő ugrást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek