Starity

Florence and the Machine az Eclipse-ben

2010. szeptember 25. 12:12   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Florence Welch nem tétlenkedik. Nemrégen lépett fel az MTV Video Music Awardson (miután megnyerte díját a Dog Days Are Over videoklipjéért) és most újabb híreket kapunk. Legújabb kislemeze, a hamarosan megjelenő Heavy in Your Arms hallható a sikeres Twilight Saga Eclipse című részében.

hirdetés
Florence and the Machine az Eclipse-ben

A Florence & The Machine november 15-én jelenteti meg Heavy in Your Arms című kislemezét. A szám a Twilight Saga egyik részének filmesített változatában is hallható, méghozzá az Eclipse-ben.

Florence Welch így nyilatkozott: „A Heavy in Your Arms a szerelem súlyáról és arról szól, hogy ez mekkora teher lehet két ember között. Ezt erős témának éreztem a Twilightban. És ez az érzés, amit magadban hordozol, elkeseríthet. Paullal (Epworth) vettem föl az egészet egy este, nagyon sok vokálminta és egy hip-hop-zongora segítségével. Ezt a számot is (mint ahogyan a legtöbb sajátomat) a 90-es évek ihlették.”



A Heavy in Your Arms is hallható lesz majd Florence új, két lemezes albumán, a Between Two Lungson, ami a Lungs második kiadása. Az album szintén november 15-én jelenik meg. A lemezen különböző remixek lesznek hallhatóak, köztük a You've Got The Dirtee Love is, amit Dizzee Rascallal adtak elő a Brit Awardson.

Az albumon a következő számok lesznek hallhatóak:

  1. Heavy in Your Arms
  2. You’ve Got the Dirtee Love
  3. Hurricane Drunk (The Horrors Remix)
  4. Strangeness & Charm (Live from Hammersmith Apollo)
  5. Swimming (Live From Hammersmith Apollo)
  6. Dog Days Are Over (Yeasayer Remix)

A következő dalok pedig valószínűleg akkusztikusan lesznek hallahtóak, melyek akkor készült felvételek, amikor élőben énekelt Florence a Roundhouse-ban:

7. Drumming Song
8. Girl With One Eye
9. Hurricane Drunk
10. Dog Days Are Over
11. My Boy Builds Coffins
12. Hospital Beds

Az USA-ban, a hivatalos Billboard-listán a Lungs album jelenleg a 14. heyen áll.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek