Starity

Életet adott első gyermekének Janicsák Veca

2016. január 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettje a Facebookon jelentette be, hogy immár véget ért a várakozás: anya lett.

hirdetés

Janicsák Veca egy kettejükről készült közös képpel jelentette be kislánya, Emma érkezését egy órával ezelőtt a népszerű közösségi oldalon, melyhez valósággal záporoznak a gratulálók lájkjai és jókívánságai. 

Az énekesnő egyébként karácsonykor még hatalmas pocakkal pózolt a karácsonyfa előtt, és kívánt kellemes ünnepeket több mint kétszázezer főre rúgó rajongótáborának, ám már akkor is lehetett rajta látni, hogy bizonyos vészesen közeleg a nagy nap.

Fotó: Facebook / Janicsák Veca FanClub

A Bors korábban úgy számolt be, hogy Veca egy, a húszas évei elején járó, fotózással foglalkozó fiatalemberrel alkot egy párt, és már az eljegyzésre is sor került. A kicsi pedig állítólag nem sokkal azután fogant, hogy a szerelmesek birtokba vették közös otthonukat.

A család boldogan várja a kicsit, és egyáltalán nem lepődött meg, hogy Veca ilyen fiatalon teherbe esett. Mindig is készült az anyaszerepre, akár a karrierjét is odaadná érte

– nyilatkozta augusztusban egy barát a fent említett lapnak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek