Starity

Svéd modell mellett talált rá a boldogságra Scott Disick

2016. január 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz év áll Scott Disick mögött, amit a Keeping Up with The Kardashians legújabb része is bizonyít.

hirdetés
Svéd modell mellett talált rá a boldogságra Scott Disick
Fotó: Channel 5

Mint beszámoltunk róla, Scott Disick nehezen tud túllépni a múltbeli eseményeken, a népszerű sorozat legújabb epizódjában pedig egyenesen odáig ment, hogy kijelentette: ha a gyerekei nem lennének, már valószínűleg nem élne. Ennek ellenére úgy tűnik, mégsem adta fel a boldogság keresését Kourtney Kardashiannal való szakítása után, ugyanis az Us Weekly megerősítette, hogy immár egy gyönyörű svéd modell, Lina Sandberg mellett vigasztalódik.

Scott sokszor meglátogatta Linát Los Angelesben, és úgy gondolja, hogy nagyon csinos lány. Határozottan érdeklődik iránta, és kíváncsi, merre tarthat a kapcsolatuk

– árulta el egy bennfentes a lapnak.

A gyönyörű modell képeit elnézve azonban feltámad bennünk a gyanú, hogy Scott vajon valóban túllépett-e Kourtney-n? Új kedvese ugyanis nagyban hasonlít az exére, ám bízunk abban, hogy immár egyenesbe jön az élete, és az új szerelem a lelki békét is meghozza számára.

Ennek a lánynak csapja a szelet a valóságshow-sztár (Fotó: Instagram / Lina Sandberg)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek