Starity

Miley Cyrus vissza akarja kapni Liam Hemsworthöt

2016. január 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra szerelem van a levegőben Miley és Liam között, és immár nem titok, hogy mindketten nyitottak a folytatásra...

hirdetés

... legalábbis erről számoltak be a sztárpár barátai az E! Online-nak. A pletykának lehet is valóságalapja, hiszen az utóbbi hetekben ugyancsak sok időt töltött együtt az egykori sztárpár, sőt még szilveszterkor is együtt buliztak, ezt pedig egy zenei fesztiválon való randival koronázták – ezáltal nemcsak egymásban, hanem a rajongókban is reményt keltve.

 

Miley hétfőn tért vissza Los Angelesbe, miután Liammel és családjával töltötte az ünnepeket

– erősítette meg egy bennfentes a korábbi pletykákat, míg egy másik barát arról számolt be, hogy talán már nem kell sokat várnunk arra, hogy ismét együtt lássuk a párost. Miley ugyanis biztos abban, hogy Liammel szeretne lenni, és a színész sem zárkózik el egy esetleges folytatás lehetőségétől.

Miley hisz abban, hogy ott tudják folytatni, ahol annak idején elváltak útjaik egymástól. Sosem tette túl magát Liamen, és mindig hitt abban, hogy egyszer újra együtt lesznek. Fogalma sincs, hogy alakulnak a dolgok, de még mindig szereti Liamet, és vele akar lenni.

Arról egyelőre nem sokat tudni, hogy jelenleg milyen kapcsolat fűzi össze a sztárpárt, ám a rajongók – akik a kapcsolat folytatásától azt remélik, hogy visszakapják a régi Miley-t – hiába várnak. Az énekesnő ugyanis a napokban több régi fényképet is közzétett az Instagramon, egyiken pedig épp az alsóneműje körül matat. 

Amikor az emberek azt mondják: Hiányzik a régi Miley

– olvasható a felirat egy egymás mellé tett régi és új képen, mintegy bizonyítva: a szexista előadóművész mindig is ott szunnyadt benne, és csak arra várt, hogy kitörjön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek