Starity

Lea Michele szerint Cory Monteith kedvelné új szerelmét

2016. január 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Corey Monteith már több mint két és fél éve eltávozott közülünk, volt barátnője még mindig nosztalgiázik a vele töltött időről, annak ellenére is, hogy új kapcsolatba kezdett másfél évvel ezelőtt.

hirdetés

Coryval alig másfél év adatott nekik (Fotó: Teen Vogue)

Csillapíthatatlannak tűnt Lea Michele fájdalma, amikor 2013 júliusában tudomást szerzett akkori barátja, Corey Monteith haláláról. Sok időbe telt, mire összeszedte magát, ám végül belátta: tovább kell lépnie. A boldogságra 2014 nyarán talált rá Matthew Paetz oldalán, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él.

A színész-énekesnő nemrégiben Becca Tobin, Keltie Knight és Jac Vanek vendége volt a Fempire Podcast keretein belül, ahol szót ejtett exbarátjáról és arról, hogy milyen boldog is jelenleg.

Matt tiszteletben tartja a Coryhoz fűződő múltamat, többek között ezért is szeretem annyira. Biztos vagyok abban, hogy ha Cory élne, ő is nagyon kedvelné Matt-tet

– nyilatkozta a barna hajú szépség. 

Lea és Matt másfél éve alkotnak egy párt (Fotó: Instagram / Lea Michele)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek