Starity

Lady Gaga meglepetéssel készül az idei Grammyre

2016. január 07. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga mindig is az újító celebek közé tartozott, de talán minden eddiginél nagyobb dobásra készül az Intel Corporationnal közös együttműködése keretein belül.

hirdetés
Lady Gaga meglepetéssel készül az idei Grammyre
Fotó: Cosmopolitan

Az Intel Corporation egy sor együttműködést jelentett be a CES szórakoztató elektronikai kiállításon. Az elnök-vezérigazgató, Brian Krzanich több ismert céggel is stratégiai együttműködésről számolt be, melyek olyan új technológiákon és újdonságokon alapszanak, melyek alapjaiban fogják megreformálni többek közt a tévés közvetítéseket, a sportot és a zeneipart.

A cégek között megtalálható a hatszoros Grammy-díjas Lady Gaga és kreatív csapata, a Haus of Gaga is. A két fél első közös munkája az idei Grammyn fog debütálni, ahol a technológia kreatív felhasználási módjait fogják bemutatni innovatív módokon.

A projectet a Next Generation of GRAMMY Moments című program keretein belül fogják leleplezni a Grammy-gála hetében februárban. A konferencián azt is megerősítették, hogy Lady Gaga nem fog a várva várt ötödik albumáról új dalt játszani az eseményen, de egy olyan élménnyel ajándékozza meg a nézőket, melyet soha nem fognak elfelejteni.

Megvan a lehetőségem, hogy elképzeljem az elképzelhetetlent, hogy lássam a láthatatlant. A világ vezető tecnhnológiájának készletével a kezem alatt, immár megvan a képességem, hogy feltaláljam a lehetetlent.

– magyarázza Lady Gaga az alábbi előzetesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek