Starity

Taylor Lautner az Eclipse-ről beszélt

2010. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudunk betelni Taylor Lautnerrel. A Popstar magazinnak adott interjújában beszélt az egész történet lényegéről, és még barátját, Kristen Stewartot sem hagyta ki az interjúból.

hirdetés
Taylor Lautner az Eclipse-ről beszélt

A Popstar magazin kapott egy olyan lehetőséget, hogy egy VIP-riporter ugyanabban a szobában, ahol Kristen Stewartot és Robert Pattinsont kifaggatták, Taylor Lautnerből is ki lehetett facsarni egy-két érdekességet.

„Eclipse. Ennek a történetnek van jelentőssége. Nemcsak a színésznek, hanem a történetnek is nagyon jónak kell lennie. Az a jó, hogy a Napfogyatkozásban két ellenség összefog, hogy megvédjék a barátjukat, Bellát. Az egész harmadik rész szinte erről szól, az összetartásról.” – mesélte mosolyogva.

A Popstar exkluzív fotózásán Taylort megkérték, hogy még mondjon pár szót munkatársáról, Kristenről.

„Kristenen nehéz kiigazodni. Nem lehet benne könnyen olvasni. Nagyon érdekes egy lány és ezért teszi az színjátszását olyan sajátossá és naggyá. Ő így csinálja, furcsán és ez így elég jó.”

Aki még nem látta az Alkonyat első részét, és még olvasni sem olvasta, most itt a lehetőség: Taylor lehet, hogy meg tud győzni!

„Az a fantasztikus ezekben a filmekben, mert hűek maradnak a könyvhöz. Minden stílusba beleillenek. Van benne románc, akció és még sötét oldal is. Nem nevezném ezt az egészet horrorisztikusnak, de mégis van bennük valami ijesztő. Én ezért szeretem. Az összes barátom is elolvasta, és tetszett nekik. Ez nagyon jó így dobogó szívvel!” – ezzel az utolsó mondattal zárta Taylor az interjút.

A rajongókat bizonyára már nem kell meggyőzni, hiszen szeretjük a történetet és Taylort is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek