Starity

Tizedik házassági évfordulóját ünnepelte Pink és Carey Hart

2016. január 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár kapcsolata nem is lehetne boldogabb: immár tíz éve élnek harmonikus házasságban.

hirdetés

Boldog évfordulót kívánok az én SOKKAL jobb felemnek. Tíz év egy hihetetlen mérföldkő két olyan tékozló ember számára, mint amilyenek mi vagyunk. Büszke vagyok magunkra, drágám!!! Köszönöm, hogy csodálatos feleség, anya és barát vagy. Szeretlek

– olvashatóak Carey sorai az alább látható kép kíséretében az Instagramon.

Fotó: Instagram / Carey Hart

Pink és Carey egyébként 2001-ben ismerkedtek meg egymással az X Games névre keresztelt sportrendezvényen Philadelphiában, nem sokkal később pedig randizni kezdtek. Kapcsolatuk során számtalan hullámvölgyön mentek keresztül, míg 2003-ban úgy nem döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

A szerelmesek azonban nem bírták sokáig külön, ismét egymás mellett kötöttek ki. 2005-öt írtak a naptárak, amikor az énekesnő egy motocross versenyen megkérte szerelme kezét. Carey természetesen igent mondott, 2006. január 7-én pedig házassági fogadalommal pecsételték meg kapcsolatukat. Pink 2010 novemberében jelentette be, hogy első közös gyermeküket (Willow) hordja a szíve alatt, akinek 2011 júniusában adott életet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek