Starity

Április végén tér vissza a képernyőre a Trónok harca

2016. január 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint tíz hónappal az évadzáró után kerül ismét képernyőre a Trónok harca.

hirdetés

Még hosszú hónapok állnak a sorozat rajongói előtt, ám végre kiderült, pontosan mikor is tudhatják meg, hogyan alakul Jon Snow sorsa, aki az ötödik évad végén vesztette életét. Az HBO népszerű drámasorozata mindig tartogatott meglepetéseket, ám ez utóbbival korántsem voltak elégedettek a fanatikusok, hiszen a Kit Harington által életre keltett karakter volt az egyik kulcsszereplője a szériának, akinek történetét az első évadtól követhettük nyomon.

A fentiek fényében nem meglepő, hogy a rajongók bíznak a csodában, abban, hogy a sorozat készítői valamilyen úton módot találnak Jon visszahozására az életbe, ennek azonban némileg ellentmond, hogy Harington is úgy nyilatkozott, karaktere halott, és nem tér vissza a hatodik évadban.

Hogy mi az igazság, és hogy mire számíthatunk a folytatásban, egyelőre homály fedi, az azonban biztos, hogy április 24-én kerül majd képernyőre a hatodik évad első, egyelőre el nem nevezett része, melyről a Facebookon értesülhettek a rajongók néhány órával ezelőtt.

2016. április 24. – ekkor tér vissza a sorozat (Fotó: Facebook / Game of Thrones)

Egyre közelebb és közelebb kerülünk a végkifejlethez. Immár hónapok teltek el, fél éve kezdődtek meg a találgatások, a vég pedig látóhatáron belül van. Április, srácok. Kitartás

– nyilatkozta nemrégiben a Margaery Tyrellt életre keltő Natalie Dormer a folytatás kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek