Starity

Hallgasd meg a Blank Space akusztikus változatát!

2016. január 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014 októberében hallhattuk először a Blank Space-t, melynek kisfilmje egy hónappal később került fel a legnagyobb videómegosztóra – mára pedig több mint egymilliárd látogatót vonzott.

hirdetés

Taylor Swift egyszerűen képtelen hibázni: bármihez nyúl, mindent sikerre visz, ami nem is csoda, hiszen keményen dolgozik az elismerésért. A tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt a még azelőtti évben megjelent Blank Space, ám az énekesnő rajongói annyira megőrültek a dalért, hogy egyetlen fellépés repertoárjából sem hiányozhatott.

Így történt ez Taylor szeptember 30-ai fellépésén is a Grammy Museumban, ahol egy szál gitárral állt színpadra, és adta elő szerzeményét. Az erről készült felvételt csak most tette közzé az énekesnő, melyet rajongói nem győztek dicsérni, és mi tagadás, valóban remekül hangzik a dal akusztikus változatban is. 

A szőkeség egyébként jól megérdemelt pihenését tölti jelenleg szerettei körében, hiszen 2015-ben alig volt megállása a rengeteg fellépés, hivatalos esemény és világturnéja közben. Ha hihetünk tavalyi nyilatkozatának, idén hosszabb pihenőt iktat be, hogy kipihenje magát, és felkészüljön hatodik korongjának rögzítésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek