Starity

Botrány! Kiskorú lányt zaklatott Tyga

2016. január 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most bizony bajban van Tyga, ugyanis nyilvánosságra került, hogy egy mindössze 14 éves lányt akart felszedni.

hirdetés

Aligha meglepő, hogy Kylie Jenner kiakadt, miután megtudta, hogy barátja újabb modellre vetett szemet, méghozzá a 14 éves Molly O'Malia személyében. A hír hatalmas port kavart a tengerentúlon, ami miatt akár a karrierjének is búcsút inthet a rapper, aki elsősorban híres barátnőjének köszönheti népszerűségét.

A botrány egyébként a hét első felében robbant ki, amikor is Molly egy sajtókonferencia keretein belül nyilvánosságra hozta, hogy Tyga folyamatosan levelekkel bombázta. Az énekesnőként is kísérletezgető szőke szégség eleinte azt hitte, hogy a rapper a hangja miatt figyelt fel rá, majd amikor kiderült, hogy korábban nem hallott róla, gyanakodni kezdett.

Ennek a lánynak próbált udvarolni a rapper (Fotó: Twitter / Molly O'Malia)

Először az Instagramon lépett kapcsolatba velem. Én tudtam róla, hogy ki ő, és meglepett, hogy beszélni akar velem. Azt gondoltam, biztosan a zene miatt keresett fel, de nem tett említést róla az első beszélgetésünk során. Különösnek tartottam, de hittem abban, hogy majd legközelebb hozza fel a témát, de nem így lett

– nyilatkozta könnyek között a lány, aki a későbbiekben egyre kellemetlenebbül kezdte érezni magát, amikor Tygával folytatott beszélgetést, ugyanis a férfi több alkalommal kérte őt arra, hogy FaceTime-ozzon vele.

Háromszor is kérte, hogy FaceTime-ozzunk, de nemet mondtam, mert diszkomfortérzetet keltett bennem az, hogy ilyen nagyon szeretne beszélni velem. Így nem válaszoltam neki többé

– folytatta a lány, aki saját bevallása szerint azért hozta nyilvánosságra a történteket, mert szeretné, ha mások hamarabb felismernék a zaklatást, és nem engednék idáig fajulni a dolgokat, mint ő, akit máris úgy neveznek, mint a lányt, aki Tyga és Kylie közzé állt.

A rapper egyébként tagadja az ellene felhozott vádakat, mondván, hogy csak azért kereste meg a lányt, mert szeretett volna felajánlani egy lehetőséget kiadója, a Last Kings Records által. Tyga továbbá azt is elmondta, hogy fogalma sem volt a lány valódi koráról, ugyanis Molly azt mondta neki, hogy elmúlt 17 éves, amit a kettejük között folyó beszélgetés képernyőmentései is alátámasztanak. 

A bizonyíték, hogy a lány idősebbnek hazudta magát (Fotó: TMZ)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek