Starity

10 dolog, amit nem tudtál Adele-ről

2016. január 19. 19:07   |   Szerző: kuci100

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele napjaink egyik legnépszerűbb és legsikeresebb énekesnője. Pályája során bezsebelhette a legkiemelkedőbb díjakat is, így polcain az Oscar-szobrocska mellett sorakozik Golden Globe- és Grammy-díj is. A szinte minden létező rekordot megdöntött énekesnőről tíz érdekességet hoztunk el most nektek.

hirdetés
10 dolog, amit nem tudtál Adele-ről
Fotó: Vogue

1. Eredetileg el sem akarta vállalni, hogy egy Bond-filmhez írjon dalt, majd mégis megtette, így készült el a Skyfall. Egyes híresztelések szerint mindössze tíz percet vett igénybe a feléneklése, ezt azonban Paul Epworth producer tagadta.

2. 2013 nyarán Adele viaszszobrot kapott a Madame Tussaud-panoptikumban, a róla mintázott szobor pedig meglepően hitelesen ábrázolja Adele jellegzetes kézmozdulatait. További érdekesség, hogy a londoni panoptikum mellett Amszterdamban és San Fransiscóban is kapott viaszbábut.

3. Saját bevallása szerint a legnagyobb hatást a Spice Girls gyakorolta rá. Nemcsak kedvenc zenekara volt, hanem a lányok miatt határozta el, hogy zenei pályára lép. (Hallgasd meg az előadásában a fűszercsajok 1996-os slágerét, a Wannabe-t!)

4. 2013 december végén Károly hercegtől vehette át a Brit Birodalom Rendjének elismerését. Ebben a kitüntetésben csak kevesek részesülhetnek, mint például David Beckham, Anthony Hopkins, Kenneth Branagh, Julie Andrews és Elizabeth Taylor.

5. Kedvenc saját dala a Someone Like You. A dal érdekessége, hogy egy unalmas pillanatában született, amikor arra várt, hogy bejusson a fürdőszobába.

6. Hong Yi, egy keleti művésznő több száz mécses segítségével készített egy fantasztikus alkotást az énekesnőről.

7. Hometown Glory című dala szerepelt a Skins, A Grace klinika és a Tuti gimi sorozatokban.

8. Bevallotta, hogy teljesen odavan Leonardo DiCaprióért, és Zach Galifianakist is nagyra tartja.

9. Nem érdeklik a külsőségek, és nem szereti, ha valakit a megjelenése miatt részesítenek pozitív vagy negatív megítélésben. Én a fülnek csinálok zenét, nem pedig a szemnek – nyilatkozta egy korábbi interjújában a téma kapcsán.

10. Adele világszerte népszerű még a sztárok körében is. Zenéjéért többek között Céline Dion, Bruno Mars, Kristen Stewart, Amber Riley, Julia Roberts, Anne Hathaway és Jennifer Hudson is rajong.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek