Starity

Lady Gaga és Leonardo DiCaprio lett a Golden Globe-gála két legfelkapottabb híressége

2016. január 12. 09:09   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga volt a január 10-én lezajlott Golden Globe-gála egyik legnépszerűbb alakja. Nem csak azért mert hazavihette karrierje legelső Golden Globe-díját, hanem mert vicces helyzetbe került Leonardo DiCaprióval.

hirdetés
Lady Gaga és Leonardo DiCaprio lett a Golden Globe-gála két legfelkapottabb híressége

Lady Gaga idén kapta meg első komolyabb színésznői szerepét az októberben bemutatott Amerikai Horror Story ötödik évadában. Az énekesnő a 12 részes évadban a Hotel Cortez tulajdonosát alakította olyan kimagaslóan, hogy munkásságát egy Golden Globe-díjjal is elismerték a Legjobb színésznő sorozatban vagy televíziós filmben kategóriában.

Gaga, amikor kihirdették győztesként, egyből a színpadra sietett, hogy átvegye díját, ám ebbe Leonardo DiCaprio válla közbeszólt, ugyanis pont az énekesnő útjában volt, így összeütköztek. DiCaprio arckifejezése azonnal a világháló legnépszerűbb képsora lett, több száz kisvideó és gif is készült belőle. Többen hangoztatták, hogy Leo talán gúnyosan, direkt grimaszolt, ám a gála után természetesen tisztázta a helyzetet egy interjúban.

Oh, Istenem, ez így fel lett kapva? Csupán fogalmam se volt, hogy mi ért hozzám és ment el mellettem. Ennyi az egész.

– árulta el DiCaprio az eset után egy interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek