Starity

Ruhamustra: People's Choice Awards 2016

2016. január 11. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 6-án került negyvenegyedik alkalommal megrendezésre a People's Choice Awards, ezúttal azonban nem a díjazottakat, hanem a vörös szőnyegen viselt legkiemelkedőbb szetteket tűztük tollvégre.

hirdetés

Sandra Bullock

A kedvenc színésznőnek választott 51 éves barna hajú szépség ezt a vörös csipkeruhát választotta a nagy napra, mely nem bizonyult túl jó választásnak, ugyanis kissé csálé lábaira terelte a hangsúlyt, amin cipőválasztása sem sokat segített. Jobban állt volna neki egy hosszú ruha.

Kate Hudson

A szőke szépség is melléfogott, amikor ruhaválasztásra került a sor, ugyanis ez a fehér színű, ujj és pánt nélkül overáll fatörzsszerűnek mutatta egyébként kifogástalan alakját. Smink és frizura tekintetében azonban nem hibázott: ezúttal is a kevesebb több elvet vallotta.

Camila Cabello

A 18 éves énekesnő választása egy egyszerű szabású miniruhára esett, melyben egyszerre volt elegáns és lezser. Mivel ékszert nem viselt, így könnyűszerrel bevállalhatta ezt az egyszerű, ám mutatós ezüstszínű szandált.

Shawn Mendes

Természetesen Camila párja is tiszteletét tette a rendezvényen, ő azonban inkább a sportosan elegáns stílusra szavazott. A fekete farmer, az egyszerű póló és a kígyóbőrmintás dzseki azonban kissé alulöltözötté tette a jobbára öltönyben megjelent férfiak társaságában.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars sztárja egy nőies, rafinált szabású estélyivel tette felejthetetlenné megjelenését, és a ruha díszítéséül szolgáló rose gold pántokat kiemelendő, ugyanilyen színű szandált és táskát választott, bizonyítva kifogástalan ízlését.

Lucy Hale

Shay kolléganője azonban már kevésbé volt ilyen elegáns, Lucy ugyanis egy különleges szabású fekete-drapp darabot választott, melyben idősebbnek tűnt a koránál – és közel sem volt olyan elegáns, mint Shay. Javára legyen szólva, hogy legalább színben passzoló lábbelit választott, valamint a sminkje is kifogástalan volt.

Ashley Benson

A színésznő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és a már tőle jól megszokott színvilágban választott magának szettet. Ebben a fekete, gyöngyberakásos darabban valósággal tündökölt, melyhez egyszerű fekete szandált, és visszafogott sminket választott.

Troian Bellisario

Ezzel szemben Troian kissé feltűnőbb szeretett volna lenni a szokásosnál, így egy fehér alapon kékmintás darabban jelent meg az átadón, mely kiemelte barnaságát, ám szerintünk úgy fest, mintha a nagyija abroszát húzta volna magára. Az összképen sokat ront továbbá a szorosan a koponyájára fésült, és hátul kontyba kötött frizura, és a kevés smink miatt kissé olyan hatást kelt, mintha beteg lenne.

Vin Diesel

A Halálos iramban-filmek sztárja egyszerre volt lezser és elegáns az általa választott szettben. Míg a különleges, selyembetétes zakó és világos ing elegánssá, addig a szürke nadrág, a bakancs és a nyakkendő hiánya lezserré tette megjelenését.

Priyanka Chopra

Az indiai szépség ezt az ezüst-arany flitteres darabot választotta a neves alkalomra, és egészítette ki színben illő tűsarkúval. A fentiek fényében nem csoda, ha minden szempár rászegeződött, ahol csak megfordult, ám sokkal inkább giccsesnek hatott a megjelenése, mint sikkesnek.

Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalata sztárja amolyan szomszédlány stílusúra vette a megjelenését ezzel az egyszerű szabású és mintázatú darabbal, frizuráját pedig a tőle már megszokott stílusban, kibontva, kissé hullámosítva viselte.

Vanessa Hudgens

Az énekes-színésznő ezúttal is kifogástalan stílusérzékéről tett tanúbizonyságot, és nem túlzunk, ha azt állítjuk, ő volt az est legjobban öltözött női celebe. Vanessa választása erre a lágy esésű, magasan sliccelt ezüstös estélyire esett, melyhez fekete szandált választott, és színben passzoló sminkkel és kiegészítőkkel dobta fel megjelenését – magasan lekörözve kolléganőit.

Taylor Kinney

Lady Gaga ultradögös vőlegénye a legjobban öltözött férfi sztárok egyike volt ebben a visszafogottan elegáns fekete öltönyben, amihez fekete pólót választott – ezáltal lezserebbé téve a megjelenését. Egyedül a cipőválasztását nem tudjuk hova tenni, ám ez sem rontott sokat az összképen.

Chris Hemsworth

A kedvenc színésznek járó díj nyertese Taylorhoz hasonlóan kényelmesen elegáns szettet választott: sötét ruhadarabjai remekül kiemelték fetűnően kék szemeit.

Sharon Osbourne

Ozzy neje ezúttal egy egyszerű fekete kosztümöt választott, melynek zakóját feltűnő, strasszokból kirakott virágminták tették feltűnőbbé. Sajnos itt a kevés is soknak bizonyult, ettől eltekintve a rockermami frizurája és sminkje tökéletes volt, mint mindig.

Maddie Ziegler

A 13 éves szépség ebbe az egyszerű szabású, ám különleges mintázatú ruhába bújtatta habtestét, melyet színben hozzá illő körömcipővel egészített ki. A szolid smink és a kontyba kötött frizura remekül illett hozzá, kiemelve kedves mosolyát és világoskék szemeit.

Christina Milian

Az énekesnőből valóságshow-sztárrá avanzsáló Christina ezúttal átesett a ló túloldalára, amikor úgy gondolta, barbie-sra veszi a megjelenését. A feltűnő, lila csillogós darab inkább volt ízléstelen, mint elegáns, melyen nem sokat segített a színben hozzáillő lábbeli és táska sem.

Jack Black

A Rocksuli sztárja elegáns volt, mint mindig: választása erre az egyszerű sötét öltönyre illett, melyhez kék inget és az öltönnyel harmonizáló színű nyakkendőt választott.

Kat Graham

A Vámpírnaplók sztárja is remekül választott: ez a fekete-fehér színekben pompázó, rafinált darab nemcsak kifogástalan alakját, hanem bőre barnaságát is érvényre juttatta; az egyszerű smink és frizura pedig akár az ékszere is lehetne e szettnek.

Melissa McCarthy

A népszerű sorozatsztár ezúttal is díjjal távozott az estről, ám ha megjelenését kellene értékelni, valószínűleg üres kézzel távozott volna. A flitteres nadrág, és a méreténél számokkal nagyobb rózsaszín felső előnytelenné tette a megjelenését, melyen nem sokat javított a csinos cipő és az egyszerűségében nagyszerű make-up sem.

Carly Rae Jepsen

A Call Me Maybe-vel elhíresült énekesnő akár egy Joan Jett-hasonmásversenyre is jelentkezhetne ebben a szettben, annyira hasonlított a legendás énekesnőre mind frizura-, mind ruhaválasztásával. Egyszerre volt vagány, elegáns és szexi. 

Lea Michele

A Glee sztárja is hasonlóképp döntött, mint Carly: ő is egy kis fekete ruha mellett tette le a voksát, melyet csipkebetét és egy vékony pántos öv díszített. Szettjéhez remekül illett a kontyba kötött frizura és a visszafogott smink.

Ian Harding

Minden kétséget kizáróan a szexi sorozatsztár volt a rendezvényen megjelent legelegánsabb férfi, mely képzeletbeli címet elegáns öltönyével, különleges díszítésű zakójával érte el. Pirospont jár azért is, mert kollégái többségétől eltérően a szettjéhez illő cipőt is sikerült megtalálnia.

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja a legtöbb rendezvényen kifogástalanul jelenik meg, ezúttal azonban alaposan mellétrafált. A flitteres, különleges berakású ruha még önmagában nem lett volna döbbenetes, ám cipőválasztása már mindenképpen az. 

Johnny Depp

Mit is mondhatnánk, a színész ezúttal is hű volt sajátságos stílusához, így öltönyzakója alól nem hiányozhatott a mellénye és kalapja, ahogyan kéklencsés napszemüvege sem.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

A sztárpár megjelenése ezúttal is kifogástalan volt: míg Ellen kosztümjéhez egy elegáns garbót választott, addig felesége emellett az egyszerű fehér együttes mellett tette le a voksát – az estét pedig két újabb díjjal zárták.

Kíváncsi vagy, kik vihették haza a legjobbaknak járó díjakat? Ide kattintva megtudhatod!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek