Starity

Véget ér a Vámpírnaplók?

2016. január 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat producere, Julie Plec elárulta, már nincs messze a történet vége, és a lezáráson gondolkodik.

hirdetés
Véget ér a Vámpírnaplók?
Fotó: The CW

Nagyot esett a Vámpírnaplók nézettsége az utóbbi években, amin csak tovább rontott a főszereplőt alakító Nina Dobrev távozása, hiszen milyen folytatása lehet egy szerelmi háromszögre épülő történetnek, ha épp az a karakter távozik, aki a történet középpontjában áll?

A készítők ennek ellenére is igyekeznek a legjobbat kihozni az immár hetedik éve futó szériából, ám nem titok, hogy az első évadokhoz képest alacsonyan teljesít a sorozat, ami arra ösztönözte a CW-t, hogy csütörtökről péntekre tegye át annak sugárzását. A fentiek fényében aligha meglepő, hogy Julie Plec a finálén gondolkodik, és mindenképpen méltó lezárást szeretne írni a történetnek, melyről egy nemrégiben készült interjújában számolt be.

Végül rádöbbentem, hogy a műsorral kapcsolatos végzetem kreatív szempontból Ian Somerhalderhez és Paul Wesleyhez van kötve. Jó értelemben, természetesen. Egészen addig, amíg a srácok – akiket immár a barátaimnak nevezhetek – folytatni akarják a történetet, addig én sem lépek le

– nyilatkozta Julie, majd arról is szót ejtett, hogy amint a Salvatore-testvéreket életre keltő színészek készen állnak a fináléra, úgy igyekszik a lehető legjobb lezárást megtalálni számukra úgy, hogy végül ők is és a nézők is elégedetten dőlhessenek hátra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek