Starity

Új részekkel jelentkezik a Violetta

2016. január 13. 15:03   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte elképesztő népszerűségnek örvendő sorozat befejező, harmadik évada január 18-tól új részekkel folytatódik a Disney Csatornán.

hirdetés
Új részekkel jelentkezik a Violetta
Fotó: Disney

Violettát senkinek sem kell bemutatni: az imádnivaló, ambiciózus csajszi ebben az évadban eleinte nagyon boldog, hiszen olyan dalokon dolgozhat, amiket imád, ráadásul Leonnal is jól megvannak. Ám felbukkan gyönyörű és okos Priscila, akibe German teljesen belehabarodik, és a nő egy véletlen felfedezéssel önkéntelenül is a feje tetejére állítja a család életét. Ráadásul Violettának Ludmila mesterkedéseivel is meg kell birkóznia, a cselszövő lány ugyanis a helyére pályázik a bandában. 

Váratlan eseményekben tehát továbbra sem lesz hiány, ráadásul új szereplők is felbukkannak: Priscilán kívül megismerheted például Clementet, egy francia milliomos fiát, aki mindenáron be akar kerülni a stúdióba, illetve egy mexikói lányt, aki beleszeret Leonba. Új kihívások, fülbemászó zenék, romantika, és humor, azaz a már jól ismert Violetta varázslat vár rád! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek