Starity

Ruhamustra: Golden Globe Awards 2016

2016. január 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 10-én került megrendezésre a filmvilág egyik legjelentősebb díjátadó ünnepsége, melyen a sztárvilág krémje is tiszteletét tette, mi pedig elhoztuk nektek a legszebb ruhakölteményeket.

hirdetés

Leonardo DiCaprio

A jóképű színész számára igen eredményesen zárult az este, ugyanis hazavihette a legjobb színésznek járó díjat A visszatérő című filmben nyújtott alakításáért, mely mű Alejandro González Iñárritu rendező úrnak is hozott díjat. Ami ruhaválasztását illeti, Leo ezúttal is fess volt, mint mindig. Sötét szmokingja remekül kiemelte szeme kékségét.

Brie Larson

A legjobb színésznőnek választott szőke szépség ezt az aranyosan csillogú, rafinált szabású estélyit választotta, melyben valósággal ragyogott. Smink és hajválasztása is tökéletes volt, így nem csoda, hogy tucatjával készültek róla a fényképek.

Matt Damon és Luciana Damon

Matt a feleségével érkezett a neves eseményre, ahol a Mentőexpedícióban nyújtott alakításáért tüntették ki egy gömb alakú díjjal. Ami megjelenését illeti, választása erre a rendkívül elegáns fekete szmokingra esett, melyhez az ilyenkor szokásos csokornyakkendő helyett sima nyakkendőt kötött. Felesége még nála is csinosabbnak bizonyult ebben a levendulaszínű estélyiben, mely kifogástalan alakaja mellett sötét hajára és szemére terelte a hangsúlyt.

Jennifer Lawrence

A szőke szépség emellett a korallszínű költemény mellett tette le a voksát, melyet különleges kivágásai tettek rafinálttá. Szerelését egy gyönyörű gyémántnyakékkel dobta fel, sminkjét illetően pedig a kevesebb több elv dominált.

Gerard Butler

A csúf igazság sztárja is nagyon dögösen festett, ő ezt az elegáns sötétkék szmokingot választotta, melynek kékes árnyalatú szegélyei még inkább kiemelték szeme kékségét.

Kate Winslet

Az új Steve Jobs-filmben nyújtott alakításáért díjat nyert szőkeség ezt a királykék, különleges, pántos megoldással készült ruhát választotta a gálára, mely remekül kiemelte kifogástalan alakját, szőke haját és kék szemét. 

Orlando Bloom

A Gyűrűk Ura sztárja is rendkívül csinosan festett elegáns szmokingjában, megjelenését pedig még dögösebbé tette a néhol kisfiúsan borzas frizura.

Ian Somerhalder és Nikki Reed

A Vámpírnaplók kékszemű rosszfiúja a feleségével érkezett a díjátadóra, és ahogy megszokhattuk, ezúttal is kifogástalanul festettek: Ian az ilyenkor szokásos szmokingban jelent meg, Nikki pedig egy különleges, aranydíszítésű estélyiben nyűgözte le a fotósokat.

Selena Gomez

A 23 éves énekesnő egy egyszerűségében nagyszerű ruhakölteményt választott, mely kecses alakja mellett remekül kiemelte haja és szeme barnaságát.

Lady Gaga

Az Anyaszörny az utóbbi időben minden jeles alkalmon tündökölt, és nem volt ez másként a Golden Globe-on sem. Választása erre az egyszerű fekete esélyire esett, mely különleges kialakításának hála az énekes-színésznő darázsderekára terelte a figyelmet.

Nina Dobrev

A barna hajú bolgár szépség egyszerűen nem tud mellélőni, ha ruhákról van szó. Ezúttal is fantasztikusan festett ebben a hosszú uszályban végződő, lazacszínű csipkével díszített költeményben.

Brad Pitt és Ryan Gosling

A két színész láthatóan remekül érezte magát együtt a színpadon és azon kívül is, a hölgyek figyelmét pedig nemcsak megkapó humorérzékükkel, hanem megnyerő külsejükkel hívták fel magukra.

Jennifer Lopez

J.Lo végzet asszonyaként tündökölt ebben a különleges szabású, magasan sliccelt sárga ruhában, melyhez találóan sötétebb sminket választott – elkerülve, hogy a ruha színe miatt sápadtnak hasson az arca. Haja ezúttal ismét világosabb lett egy árnyalatnyival, mely pazarul mutatott leengedve.

Emmy Rossum

A barna hajú szépség is remekül választott, amikor emellett az egyszerű szabású, piros költemény mellett tette le a voksát. A ruha színéhez passzoló táskával és rúzzsal pedig a megjelenése tökéletes volt; ékszerek tekintetében a kevesebb több elvet vallotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek