Starity

További három évaddal hosszabbították meg az Empire-t

2016. január 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly februárban startolt sorozat Amerika egyik kedvence lett, így nem csoda, ha a Fox csatorna meghosszabbította a széria készítőinek szerződését.

hirdetés
További három évaddal hosszabbították meg az Empire-t
Fotó: FOX (Chuck Hodes)

A hírről a Fox vezetősége számolt be a TCA 2016-os téli sajtótájékoztatóján, ami azt jelenti, hogy a jelenleg futó második évaddal még messze nem lesz vége a nagy sikerrel futó szériának, melyet több mint 21 millióan követnek figyelemmel csak az Egyesült Államokban.

A szereplők jelenleg jól megérdemelt pihenésüket élvezik, így közel négy hónap kihagyás után március 30-án kerül ismét képernyőre a Terrence Howard, Bryshere Y. GrayJussie SmollettKaitlin Doubleday, Taraji P. Henson, Trai Byers és Grace Gealey főszereplésével készülő sorozat. A jelenleg futó évadban egyébként számtalan vendégszereplő is feltűnt és feltűnik majd, így olyan sztárokat láthatunk kedvenceink mellett, mint Ludacris, Chris Rock, Naomi CampbellAdam Rodriguez, Vivica A. Fox vagy Rosie O'Donnell – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek