Starity

Folytatást kapott a Scream Queens

2016. január 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox csatorna megerősítette, hogy népszerű horrorvígjátéka folytatódni fog.

hirdetés
Folytatást kapott a Scream Queens
Fotó: Fox

Ryan Murphy, Brad Falchuk és Ian Brennan készítők igen jó munkát végeztek, ugyanis a hírességek tömkelegét felsorakoztató szériájuk igen nagy sikernek örvendett tavaly, így nem csoda, ha a Scream Queenst sugárzó Fox meghosszabbította szerződésüket a második évadra. A forgatások minden bizonnyal hamarosan elkezdődnek, így idén is újabb talányokkal találhatjuk szemben magunkat.

A folytatásról annyit lehet tudni, hogy egy kórházban játszódik majd a történet, és bizarr halálesetekben ezúttal sem lesz hiány. A tengerentúli rajongók máris azzal vádolják Ryan Murphy-t, miszerint elviszi a történetet egy olyan irányba, mint amilyen másik sikersorozatának, az Amerikai Horror Storynak a második, Zártosztály címre keresztelt évada volt. A producer cáfolta a pletykákat.

Nem hiszem, hogy olyasmi lenne, mint a Zártosztály volt. Az egészségügy egy olyan terület, ami remek táptalaja a történetmesélésnek

– nyilatkozta a folytatás kapcsán a Fox elnöke, Gary Newman. Arról egyelőre nincs információ, hogy mely színészek térnek vissza az új évadban, ugyanis a készítők jelenleg a történet kidolgozásával foglalatoskodnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek