Starity

Hannah,Vanesa, Zac, Jonas Brothers a Gleeben?

2010. április 24. 17:05   |   Szerző: zoltanka71

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövőben Hannah Montana, Zac Efron, Vanessa Hudgens vagy a Jonas Brothers is szerepet kaphat az amerikai világszerte ismert sorozatban, a Glee-ben.

hirdetés
Hannah,Vanesa, Zac, Jonas Brothers a Gleeben?

Az egyik Glee blog szerint a Glee második évadjában nagyobb költségvetéssel dolgoznak és megpróbálnak igazán nagy neveket is a sorozatba csábítani. Állítólag lesz egy Disney rész amiben a High School Musical sztárja Zac Efron vagy Vanessa Hudgens is benne lesz, bár anyagi megfontolásból lehet, hogy inkább Hannah Montana vagy a Jonas Brothers bukkan fel majd egy részben. Hannah és a Jonas Brothers szerepeltetése a Disney számára is jó lenne hiszen a Glee jelenleg az egyik legsikeresebb sorozat Amerikában és egyre több külföldi csatorna vásárolja meg a jogokat, így a Disney sztárokat még ismertebbé teheti a sorozat olyan országokban is ahol még nincsen Disney csatorna! Zac Efron felbukkanása a Gleeben jó nézőcsalogató lenne, de kérdés Zac elvállna-e egy epizódot a Gleeben ha az a High School Musicalhez kötődne?Zac többször nyilatkozta már hogy ki akar törni a HSM sztár szerepéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek