Starity

148 napon át minden nap megkérte a barátnője kezét egy brit férfi

2016. január 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grimsbyben élő Ray Smith 2015. július 31-én döntötte el, hogy megkéri barátnője, Claire Bramley kezét.

hirdetés

A férfi azt szerette volna, ha imádott párjának egy különleges, és végtelenül romantikus lánykérésben lenne része, így egyszerűségében nagyszerű megoldást választott arra, hogy feltegye szíve választottjának a nagy kérdést. Mivel akkoriban már első közös gyermeküket várták, azt mondta Claire-nek, hogy szeretné dokumentálni a várandósság minden napját, hogy a leendő csemetéjük felnővén majd mégnézhesse a képeket. 

Ray azonban nemcsak lefotózta a barátnőjét, hanem úgy készítette a képeket, hogy minden felvételen jól olvashatóan látszódjon az a kis papírka, melyre a Hozzám jössz feleségül? szavakat írta. A 38 éves férfi természetesen olyan képeket is készített, melyeken üzenete nem látható, így amikor Claire meg szerette volna nézni a róla készült képeket, meg tudta neki mutatni őket.

A reménybeli vőlegénynek azonban ennyi sem volt elég, a képeket egy összefüggő képsorrá alakította, zenét választott hozzá, és 2015 karácsonyán lejátszotta Claire-nek, hogy megmutassa: fél éven keresztül minden nap megkérte a kezét anélkül, hogy ő észrevette volna. Az akkor már nyolc hónapos várandó nő természetesen igent mondott, így megkezdődött a 2017-ben tartandó esküvő tervezése.

Fogalmam sem volt a dologról, ki is ment a fejemből az egész fényképezősdi. Ray azt mondta nekem, amikor elkezdtük, hogy szeretné dokumentálni a várandósságomat, hogy majd megmutathassuk a kicsinek, így belementem

– nyilatkozta a menyasszony a Metrónak, míg a vőlegény bevallotta: korántsem volt könnyű úgy végrehajtani a feladatot, hogy leendő neje ne fogjon gyanút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek