Starity

Tatár Csilla visszatér a képernyőre

2016. január 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű műsorvezetőt hamarosan ismét láthatjuk: Csilla két műsorra is igent mondott.

hirdetés

Tatár Csilla novemberben adott életet első gyermekének, és bár eredetileg úgy tervezte, hogy jó ideig nem tér vissza a képernyőre, most mégis bevállalt két műsort: rajongói A Dal és a Magyarország, szeretlek! című műsorokban láthatják viszont a szőke szépséget.

Ezzel együtt nem lesz könnyű dolga a műsorvezetőnek, ugyanis fia, Milán Ruben még csak másfél hónapos, így folyamatosan igényli édesanyja közelségét, ami komoly megoldásra váró szervezést igényelt. Szerencsére megérkezett a segítség Csilla párjának, Kunos Balázsnak a személyében, ugyanis ő viseli gondját majd a kicsinek, míg anyukája távol lesz. 

Nyilván sokkal drámaiabban hangzik, azt leírni, hogy két hónappal a szülés után máris munkába állok, a valóság ezzel szemben az, hogy mindösszesen hat darab szombaton pár órát az apukájával tölt a kisfiam. A hét többi napját pedig – ahogyan eddig is – együtt, a legnagyobb nyugalomban töltjük. Milánnak van egy szuper apukája, akivel imádják egymást, ráadásul a férjem sokat segített nekem eddig is és tudom, hogy most is számíthatok rá

– írta Csilla a Facebookon.

Rövid időre visszatér a képernyőre (Fotó: Facebook / Tatár Csilla)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek