Starity

Elton John is közreműködik Lady Gaga új albumán

2016. január 21. 15:03   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elton John már-már Lady Gaga családtagjaként van számon tartva, hiszen az extrém énekesnő keresztszülőként van jelen Elton családjának életében. A férfi egy rádiónak adott interjúban árult el néhány részletet Gaga új albumáról.

hirdetés

Nem titok, hogy Lady Gaga gőzerővel dolgozik ötödik stúdióalbumán. Pár nappal ezelőtt a Golden Globe-gálán hivatalosan is bejelentette, hogy idén érkezik az új korong, melyen mint most kiderült Elton John is közreműködik. Az albumról egyelőre nem sokat lehet tudni, csupán annyit, hogy Gaga visszatért régi producertársához, RedOne-hoz, akinek több gigaslágerét is köszönheti. Elton a napokban egy interjúban csepegtetett néhány részletet a hallgatóknak a korong hangzásvilágáról.

Holnap Gagával dalt írok, jelenleg is új felvételeken dolgozik. Hallottam már két számot az albumról, gyilkosak voltak. Nagyszerű dalok, olyanok mint a korábbi felvételei, például a Yoü and I és a Bad Romance.

– árulta el Elton az interjúban Zane Lowe-nak, valamint az énekesnő legutóbbi, ARTPOP  címre keresztelt korongjáról is szót ejtett, mely nemcsak őt, hanem az egész világot megosztotta, annak ellenére is, hogy több helyen is első helyezést ért el.

 

Hozott néhány rossz döntést a karrierjében. Az ARTPOP nem volt jó ötlet, nem egy ütős album, és ezt szerintem ő is be fogja majd látni a jövőben. Tavaly három olyan dolgot csinált melyek bámulatosak voltak. Csinált egy egész albumot és egy turnét Tony Bennett-tel, amik szintén bámulatosak lettek. Elénekelte Julie Andrews dalait az Oscaron, amit mindenki imádott és benne volt az American Horror Storyban. Úgy gondolom hogy ő egy nagyszerű dalszerző, számomra ő Stefani Germanotta, és imádom őt, foglalkozom vele. Ő mindkét gyermekem keresztanyja. Azt akarom hogy egy mesés, nagyszerű felvételt adjon ki a kezéből

– nyilatkozta Elton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek