Starity

Kendall Jenner durván megviccelte Kim Kardashiant

2016. január 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner testvérek mindig is szerették kiteregetni magánéletük részleteit, ezúttal azonban viccet csináltak belőle.

hirdetés
Kendall Jenner durván megviccelte Kim Kardashiant
Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Khloe Kardashian nemrégiben indította el önálló műsorát, a Kocktails with Khloe-t az FYI csatornán, melynek első adásában nemcsak a sztárvilág krémjét sorakoztatta fel, hanem nővérét, Kimet is megtréfálta közös húguk, Kendall Jenner segítségével.

A 20 éves modell dolga az volt, hogy hívja fel kétgyermekes nővérét, és vallja be: babát vár. Kendall örömmel teljesítette a feladatot, Kim azonban láthatóan nem volt ennyire elragadtatva attól, hogy húga máris anya legyen.

Azért hívlak, mert szeretnék elmondani valamit, amit még senkinek sem mondtam el. Úgy érzem, te tudnál nekem segíteni kitalálni, mit tegyek. Terhes vagyok

– kezdi mondanivalóját Kendall, Kim pedig meglepődve fogadja a nagy bejelentést.

Viccelsz? Azért engem hívsz, mert anyát keresed?

– kérdezi az idősebbik testvér.

Nem, csak nem tudtam, kinek mondjam el először. Úgy éreztem, ha elmondom anyának, akkor totál kiakadna, szóval ezért hozzád fordultam először támogatásért

– válaszolja Kendall, majd szipogni kezd, hogy nővére megsajnálja. Kim így is tesz, és elárulja, milyen is egy újdonsült édesanya élete: alig tud aludni a két kicsi gyerek mellett. Ezt követően Khloe átveszi a kagylót húgától, és töredelmesen beismeri, hogy csak új műsorának része volt a vallomás, szó sincs arról, hogy húguk babát vár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek