Starity

Candice Accola búcsút int Mystic Fallsnak

2016. január 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Caroline Forbesot alakító szőkeség hamarosan életet ad első gyermekének, így rövid időre szülési szabadságra megy.

hirdetés
Candice Accola búcsút int Mystic Fallsnak
Fotó: The CW

Szó sincs arról, hogy Nina Dobrev után Candice Accola is végleg elhagyná a Vámpírnaplók stábját, csupán születendő gyermeke miatt döntött úgy, hogy szabadságra megy, és várhatóan csak a hetedik évad fináléjában tér vissza.

Candice még nem szült, néhány hete van már csak hátra. A szezon végén azonban vissza fog térni

– erősítette meg a híreszteléseket a széria executive producere, Julie Plec az E! Newsnak.

A sorozat rajongóinak azonban így sincs oka aggodalomra, hiszen izgalmakban Caroline ideiglenes távozásával sem lesz hiány. A történet szerint ugyanis a lány mágia útján lesz anyuka, mivel Alaric (Matthew Davis) és Jo (Jodi Lyn O'Keefe) tragédiába fordult esküvőjén a boszorkányok az ő szíve alatt helyezték biztonságba a Gemini-ikrek új generációját. Mindemellett Stefannak (Paul Wesley) meg kell küzdenie a ténnyel, hogy Damon (Ian Somerhalder) a Phoenix-kő rabja lett, ami megbünteti minden egyes gaztettéért, így ki kell szabadítani a bátyját.

Mint korábban beszámoltunk róla, hamarosan Klaus (Joseph Morgan) is visszatér a sorozatba: neki a Stefannal kapcsolatos érzéseit kell majd tisztáznia, valamint a fiatalabb Salvatore-testvér rejtélyes, mágikus betegségére kell gyógyírt találnia.

Julie Plec továbbá azt is tisztázta, hogy Candice csak néhány részből marad ki: a színésznő a tizenötödik epizódig forgatott, a tizenhatodik és húszadik rész között kell hiányolnunk őt. A legújabb részt január 29-én tűzi műsorára a CW, és ezentúl a pénteki napokon lesz látható. (Hazánkba egy nappal később érkezik.)

 

Hell will freeze over before Damon gives up on finding Stefan. #TVD returns on a new night, FRIDAY, January 29 at 8/7c!

Közzétette: The Vampire Diaries – 2016. január 13.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek