Starity

Sam Claflin apa lett

2016. január 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala sztárja lassan már hozzászokik új szerepéhez, ugyanis az E! News úgy tudja, hogy Sam felesége, Laura Haddock decemberben hozta világra szerelmük gyümölcsét.

hirdetés

Sam és Laura ugyan nem avatták be a sajtót életük legizgalmasabb pillanataiba, ennek ellenére tagadhatatlan volt a színésznő várandóssága, aki Az éhezők viadala premierjén már hatalmas pocakkal pózolt a kamerák előtt. Mint említettük, az E! News megerősítette, hogy a páros immár hivatalosan is beállt a szülők sorába, ugyanis csemetéjük decemberben jött a világra, a kicsi nemét és nevét azonban még mindig titkolják. 

A szerelmesek egyébként 2011-ben kezdtek randizni egymással, és Sam már állítólag akkor is tudta, hogy Laura lesz az a nő, akit egy napon feleségül vesz majd. Ez be is következett 2013 júliusában egy zártkörű szertartás keretein belül, családjuk pedig a kicsivel vált teljessé.

Gratulálunk!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek