Starity

Sarolta hercegnő a legbefolyásosabb brit híresség

2016. január 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya még egy éves sincs, mégis ő a legfontosabb ember a szigetországban.

hirdetés

A Tatler magazin nemrégiben hozta nyilvánosságra minden évben elkészítésre kerülő listáját, melynek keretein belül Nagy-Britannia hírességeit rangsorolja. Értelemszerűen a lista felső tartományába azok kerülnek, akikkel a legtöbbet foglalkozik a média, és ezáltal ők azok, akik igazán számítanak

A listát magasan a nyolc hónapos Sarolta vezeti, második helyen édesanyja, Katalin hercegné áll, őt édesapja, Vilmos herceg és bátyja, Görgy herceg követi. Dédnagymamája, II. Erzsébet királynő csak az ötödik helyre szorult, nagybátyja, Harry herceg pedig még ennél is lejjebb: ő a tizenhetedik helyet tudhatja magáénak.

 A listán a királyi család mögött helyet kaptak még a szigetország legjobban teljesítő színészei, zenészei is, így nem meglepő, hogy Eddie Redmayne (12.), Keira Knightley (24.), Cara Delevingne (51.) és Adele (212.) neve is szerepel a felsorolásban.

A teljes lista itt tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek