Starity

Áprilisban érkezik a mozikba a Jöttünk, láttunk, visszamennénk harmadik része

2016. január 22. 16:04   |   Szerző: Imi1008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a nagy Godefroy de Montmirailt és hű szolgáját, Jacques Fripouille-t, akik a középkorból érkeztek a jelenbe. A francia duó hamarosan ismét berobban a mozikba!

hirdetés

Ami a történetet illeti, a népszerű filmsorozat harmadik része ott folytatódik majd, ahol a második félbeszakadt: a nagy francia forradalom idején. Végre kiderül, hogy, mi is fog kisülni Jacques 'Foche' és ükunokája, a szörnyű inkvizítor Jacquouille találkozásából.

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is Christian Clavier és Jean-Marie Poiré párosa írta a forgatókönyvet, utóbbi továbbá a rendezői székben is remekelt. A francia lovagot a korábbi részekhez hűen ezúttal is Jean Reno alakítja, valamint a régi szereplőgárdából feltűnik még a fent említett Christian Clavier és Marie-Anne Chazel is. 

A vígjáték előreláthatóan április 6-án érkezik a francia mozikba, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon hazánkban is bemutatják-e a folytatást, melynek első része 1993-ban (hazánkban 1994-ben) debütált.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek