Starity

Mariah Carey-t eljegyezték

2016. január 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő harmadjára is férjhez megy! Szerelme tegnap tette fel neki a nagy kérdést, melyre boldogan válaszolt igennel.

hirdetés

Az E! News hivatalosan is megerősítette, hogy bizony harmadjára is elkelt Mariah Carey. Az énekesnő előtt tegnap ereszkedett fél térdre szerelme, a milliárdos üzletember, James Packer, és húzott egy mesés, 35 karátos gyémántgyűrűt az ujjára. Az esküvő dátumát egyelőre még nem tűzték ki, de ismerőseik szerint nem is lehetnének boldogabbak.

Mióta a korábbi baráti kapcsolatuk romantikussá vált, minden percüket együtt szeretnék tölteni. A köztük lévő kötelék páratlan, mindkettejük számára  egy csodálatos, új élmény ez a kapcsolat. Ha öt percet töltesz a társaságukban, te is hinni kezdesz az igaz szerelemben

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát.

 

Mariah és James egyébként 2014 óta ismerik egymást, első találkozásukra egy premieren, Aspenben került sor, és még abban az évben komolyra fordult a kapcsolatuk: a hálaadást és a karácsonyt is együtt töltötték. Az azóta eltelt időszakban a szerelmük megingathatatlan volt, így nem csoda, ha James elérkezettnek látta az időt a lánykérésre.

Ez a házasság már mindkettejük számára a harmadik lesz. Korábbi kapcsolatukból kettejüknek összesen öt gyerekük van: Mariah-nak Nick Cannonnal kötött házasságából ikrei születtek (Moroccan és Marilyn), Jamesnek pedig egy fia és két lánya van (Jackson, Indigo és Emmanuelle). 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek