Starity

Második babájával várandós Holly Madison

2016. január 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori playmate sajtóképviselője megerősítette a hírt: Holly valóban babát vár.

hirdetés

Hugh Hefner egykori nyuszilánya nem is lehetne boldogabb: könyve, a Lenn, a nyúl üregében hatalmas sikernek örvend, férjével boldogabban, mint valaha, és hamarosan újabb taggal bővül a családjuk. A 36 éves szőkeség várandósságát férje, Pasquale Rotella is megerősítette egy, az Instagramon közzétett videó keretében, melyben a leendő új családtagot láthatjuk.

A sztárpárnak egyébként már van egy kétéves kislánya, Rainbow Aurora, aki már nagyon várja húga vagy öccse érkezését. Holly saját elmondása szerint ő volt az első, aki megtudta a hírt.

Ő volt az első, akinek a férjemmel elárultuk, hogy babánk lesz. Aurora abban reménykedik, hogy kislány lesz. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó nővér válik majd belőle. Nagyon gondoskodó, és imád a babáival játszani, akárcsak az állatainkról gondoskodni

– nyilatkozta Holly a People magazinnak, mely elsőként hozta le a hírt.

Pasquale egyébként két év randizás után kérte meg szerelme kezét 2013-ban, az év márciusában jött világra a lányuk, szeptemberben pedig Disneylandben esküdtek örök hűséget egymásnak. Második gyermekük érkezése augusztusra várható. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek