Starity

Katy Perry valóra váltotta egy család álmát

2010. szeptember 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy is azon nagyszerű sztárok közé tartozik, akik szeretnek adni. Most éppen egy kevésbé szerencsés helyzetű család arcára varázsolt mosolyt az ABC nagy házalakításában.

hirdetés
Katy Perry valóra váltotta egy család álmát

Katy Perry részt vett az Extreme Makeover: Home Edition 8. évadjának 166. epizódjában. A Nagy Házalakítás kevésbé szerencsés helyzetű családoknak építi újjá a házukat, és látja el őket minden jóval, „luxuscikkekkel”, ami egy normális körülményekben élő családnak természetes, mindennapi dolog. Ezek az emberek az alapjogaiktól vannak megfosztva, ezért jó, ha van, aki segít. Önzetlen emberek nélkül a világ darabjaira hullana.

Az egyik család nagy álma volt, hogy találkozzon Katy Perryvel, így a Nagy Házátalkítás csapata elintézett egy rövid láthatást a művésznővel. Katy nagy meglepetésükre örömmel mondott igent. A felnőttek, és a gyerekek arcán, mikor meglátták kedvencüket, olyan őszinte, örömteli mosoly terült szét, hogy minden jóérzésű ember megkönnyezi, és elgondolkodik azon, hogy adni jó.

Katy nem tett sokat, csak elment egy megbeszélt helyre, hogy meglepje a famíliát. Nem nagy dolog, mégis fontos volt, hogy megtegye, mert ezzel a nagyon szomorú és kemény múlttal rendelkező embereknek tett jót önzetlenül. A műsort az amerikaiak szeptember 26-án, vasárnap nézhetik meg.

Adni jó! Szép volt, Katy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek