Starity

Csütörtökön elszabadul a nagyfater

2016. január 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 28-án érkezik a hazai mozikba a Nagyfater elszabadul című vígjáték, melyben Zac Efron és Robert De Niro alakítják a főszerepeket.

hirdetés

A történet szerint Jason (Zac Efron) épp a menyasszonyát készül feleségül venni, amikor váratlanul elveszíti nagymamáját, nagyapja, Dick (Robert De Niro) pedig arra kéri, utazzon el vele Daytonába, ahová annak idején a feleségével jártak. A fiú belemegy, és elkíséri az öregét a városba, ahol egy izgalmasnak tűnő fesztivál zajlik éppen, tele fiatalokkal és megszámlálhatatlan mennyiségű alkohollal. Ám kora ellenére mégsem Jasont csábítják a bűnös élvezetek, hanem a nagyapját...

Érdekesség, hogy egy internetes portál nemrégiben az időseket tesztelve levetítette nekik a film előzetesét, hogy kiderüljön, mennyire csigázzák fel a látottak őket. A feltett kérdések során kiderült: vannak olyan vállalkozó kedvű hatvanasok, hetvenesek, akik ebben a korban is belevágnának egy hasonló kalandba.

A megkérdezettek többsége azt is beismerte, hogy szívesen megnézné a filmet, mivel jó ötletnek tartotja, hogy Hollywood végre bemutatta korosztályuk egy felszabadultabb, kevésbé szigorú oldalát is.

Ez a valóság. Én ugyanezt érzem. Mi még mindig ugyanúgy gondolkodunk, még ha a fiatalabbak ezt nem is hiszik el rólunk. Szerintem sok fickó a mi korunkban szeretne olyan lenni, mint ez a nagyfater

– nyilatkozta az egyik megkérdezett, míg egy másik azt vallotta, őt még most, 87 éves korában is megkörnyékezik a nők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek