Starity

Jersey Shore akkor és most

2016. május 13. 17:05   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emlékszel még a nyolc amerikai-olasz fiatalra, akik hat éven át szórakoztatták a közönséget? Lássuk, a show után három évvel, kivel, mi történt.

hirdetés

A Jersey Shore 2009. december 3-án indult hódító útjára nyolc, akkor még ismeretlen, mindenre elszánt olasz-amerikai származású fiatallal. A műsor nem tipikus valóságshow volt, sokkal inkább egy bulisorozat. A szereplők együtt éltek New Jerseyben, egy tengerparti lakásban, amit saját maguknak kellett kifizetni. Emiatt munkát vállaltak a közeli pólóboltban.

Lássuk ki mire vitte a műsor után!

Jenni Farley (JWoww) és Nicole Polizzi (Snooki)

A lányok már a műsor alatt is elválaszthatatlanok voltak, és ez nem változott a mai napig sem. 
Snooki New Yorkból, Marlboroból érkezett, ahol állatorvosnak tanult. Részt vett a Dancing with the Star 17. évadjában, ahol a 8. helyen végzett. 2011-ben két könyvet is kiadott: A Shore Thing-et és a Confessions of a Guidette-et. 2012-ben megjelent előbbi folytatása Gorilla Beach címen, majd 3 év elteltével újabb mű került ki a kezei közül, Strong is the new sexy címmel. Snooki márkanéven rengeteg dolgot dobott piacra: parfümöt, kozmetikumokat, barnítókrémeket, ruhákat, kiegészítőket és cipőket. 

Jwoww szintén a Nagy Almából jött, ám ő bébiszitterként dolgozott a hírnév előtt. A műsor után piacra dobott a Perfect Tan Bikinivel karöltve egy napozáshoz tökéletes bikini szettet, melyről eltávolíthatók a pántok, ám a kosár a helyén marad a ragasztócsíknak hála. Saját kollekciója van Filthy Couture néven. Ő is adott ki könyvet The Rules According to JWOWW: Shore-Tested Secrets On Landing A Mint Guy, Staying FreshTo Death, and Kicking the Competition to the Curb címmel. Jenni repertoárjában szintén található parfüm, barnító és ruhák minden nemnek és korosztálynak.

Mindkettejükre a műsorban talált rá a szerelem. Nicole Jionni LaValle mellett találta meg a boldogságot, akivel össze is házasodtak és két gyermekük született. Jenni egy régi ismerősébe, Roger Matthewsba szeretett bele, és már ők is két gyermek boldog szülei. Nem egészen a Jersey Shore vége előtt bejelentették, hogy együtt készítenek egy spin-off sorozatot, ami 2015. februárjában ért véget 4 évad után.  


Deena Nicole Cortese (Dee, Husigolyó)

Deenának nem kellett messze utaznia, hogy csatlakozzon a többiekhez, hiszen New Jersey lakos. Azonban csak a 3. évadtól tartozott a bulizós bandához, miután Angelina Pivarnick nem szívesen látott személlyé vált. Nicole Polizzi barátnőjeként ezekután már nem volt olyan nehéz bekerülnie a show-ba. Akár csak a legtöbb tagnak, úgy Deenának is volt arcplasztikája, vagy kisebb szépészeti beavatkozása, amit eleinte tagadott, később azonban bevalotta, hogy volt orrplasztikája és szemöldök korrekciója. Diétának köszönhetően sikerült fogynia, és megtanult helyesen sminkelni. Deena egyelőre nem tett semmit karrierépítés ügyben. 

Sammi Giancola (Sweetheart)

Sammi szintén New Jerseyből, Hazletből származik. A műsorban megismert csajos énjének régebben nyoma sem volt: imádott focizni. Egy ilyen, női labdarúgó mérkőzésen figyeltek fel rá és nyert felvételt a főiskolára, ahol tovább űzhette szenvedélyét középpályásként a Division III focicsapatban. A sorozatban hamar egymásra találtak Ronnie Magróval, ám kapcsolatuk elég viharos volt. Egészen 2014-ig, amikor is végleg véget ért a se veled se nélküled jellegű kapcsolat 5 áv után. A show után ő is a divatszakmába menekült és SweetHeartStyle néven saját márkát dobott piacra. Emellett van egy online beszélgetős műsora Just Sayin' címmel, ahol párkapcsolati tanácsokat ad két társával együtt. 

Angelina Pivarnick (Jolie)

Nem túlzás azt állítani, hogy Angelina az egyik legutáltabb tévés személyiség. Magát a Staten Islandi Kim Kardashiannek hívatja. A kezdetektől a stáb tagja volt, ám állandó viszályai az összes többi taggal megnehezítették az együttélést, ezért két évad után távozni kényszerült.

A show után sem tett sokat azért, hogy közkedveltté váljon, ám igyekezett a médiában maradni, attól sem riadt vissza, hogy terhesnek hazudja magát. De ez sem volt elég, hisz miután nem látszódtak rajta az állapotosság jelei bejelentette, hogy elvetélt. Mielőtt jelentkezett a műsorba bárosként és fogászati asszisztensként dolgozott. Ő is esett át arcplasztikán, de erről pontos információk nincsenek. 

Ronnie Magro (Fist Pump Brah)

Ron Bronxból, New Yorkból származik. A Jersey Shore előtt apja birtokán dolgozott. Nem élvezhette sokáig a bulisorozat lényegét, hisz elég hamar összejött Sammi Giancolával és ezután csak a veszekedéseken, féltékenységen, megcsaláson volt a hangsúly. A műsor után egy ideig Smush márkanév alatt próbált koktélt népszerűsíteni, nem sok sikerrel.

Mike Sorrentino (The Situation)

Mike szintén New Jersey lakos. A show előtt fitness-edző és fehérnemű modell volt. Már a sorozat alatt kiderült, hogy alkohol és drogproblémái vannak, emiatt elvonóra kényszerült. Mike családjával 2014-ben nyitott egy szoláriumot Boca Tanning Club névvel New Jerseyben, ám sok volt a vita közte és a bátyja közt, pénzügyi gondok is akadtak bőven és ez bizony az üzletbe került. Az viszont talán kárpótolja a kockahasú valóságshow szereplőt, hogy végre rátalált a szerelem a szintén valóságshow sztár Lauren Pesce oldalán. Talán a nőcsábász, Helyzet fejét kötik be legközelebb?

Vinny Guadagnino (Vinny)

Vinny Staten Islandről érkezett a Jersey Shore szereplőgárdájába. Korábban politikai tanácsadó volt New Yorkban. Talán ő volt az egyik leghiggadtabb és legkevésbé zűrösebb szereplő, ám a csínytevésekben mindig benne volt. Egy ideig randizgatott a gyönyörű modellel Melani Iglesiasszal. Vinny erőszakellenes, több jótékonysági szervezetet is támogat és harcol a félelem és erőszak megállításáért. Vinny leginkább színészként tudja elképzelni magát, így nem csoda ha kisebb szerepeket szerzett több sorozatban és valóságshowkban is. 

Paul DelVecchio (Pauly D)

Pauly Rhode Islandből származik. Már a műsor előtt is dj-ként kereste kenyerét, ám az ismertséget igazán a valóságshow hozta meg a számára. Külön spin off sorozatot is kapott, ahol minden figyelmét a zenének szentelhette. Pauly D szekere szép lassan beindult, és azóta is sikert sikerre halmoz. Több díjra is jelölték, megtalálható a 10 legjobb dj közt, fellépett Britney Spears oldalán is, rezidens dj lett Las Vegasban, szerződést írt alá a G Unittal és a többi. Saját fülhallgató márkát dobott piacra az SMS Audio Pro Dj-vel együttműködve. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek