Starity

A Jóbarátokkal buliztak az Agymenők

2016. január 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen, hogy a filmtörténelem két legnépszerűbb sorozata a Jóbarátok és az Agymenők, melyek szereplői nemrégiben egy közös vacsora keretein belül találkoztak egymással.

hirdetés

Szinte nincs olyan szitkomrajongó, aki ne őrült volna meg az 1994-ben útjára indult Jóbarátokért, és nem túlzunk, ha azt mondjuk: a sorozat helyét napjainkra az Agymenők foglalta el. Mindkét szériáért milliók rajonganak, ami nem csoda, hiszen a humor még a legrosszabb napokon is jól jön, kedvenc nevettetőink pedig az internet világában 0-24-ben a rendelkezésünkre állnak.

Valószínűleg azzal is egyetértünk, hogy minden sorozatrajongó vágyai netovábbja az, hogy együtt lássa kedvenceit, ez pedig a közelmúltban meg is valósult, ugyanis a Jóbarátok és az Agymenők sztárjai egy gálaest keretein belül együtt mulattak, a nagy eseményről pedig egy kép is készült. Sajnos a gárda így sem volt teljes: elfoglaltságaira hivatkozva Matthew Perry és Kunal Nayyar nem tudott megjelenni.

 

@normancook által közzétett fénykép,

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek