Starity

A nőkhöz is vonzódik Christina Milian?

2016. január 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legutóbbi interjúja során bevallotta: nővel is volt már dolga korábban.

hirdetés
A nőkhöz is vonzódik Christina Milian?
Fotó: We Are Pop Culture

Christina az Allegedly with Theo Von and Matthew Cole Weiss podcastján rántotta le a leplet régóta őrzött titkáról, miszerint nemcsak férfiak, hanem egy nő is volt az életében. A hölgy személyazonosságáról nem rántotta le a leplet, és bár állítása szerint csak buliból gabalyodtak össze, úgy tűnik, joggal feltételezzük, hogy saját neméhez is vonzódik.

Tudod, ez az egész szó szerint a buliról szólt. Olyan volt, mint amikor vonzónak találsz valakit abban az adott pillanatban, és mintha nem számítana, mi lesz. Akkor nagyon jó mókának tűnt

– magyarázta a 34 éves énekesnő.

A fentiek fényében még különösebb, hogy nemrégiben félreérthető szituációban kapták lencsevégre barátnőjével, Karrueche Tran modellel egy nyugat-hollywoodi night clubban. A felvételen ugyanis olyan, mintha csókolózni készülnének, bár Christina ebből is kimagyarázta magát.

Nem csókolóztunk, csak véletlen összeért az arcunk. Nagyon furcsa volt. Azt kívánom, bár szexisebbek lennénk azon a képen

– vallotta Christina.

Az ominózus felvételért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek