Starity

Nyerj páros mozijegyet A fekete ötven árnyalatának premier előtti vetítésére!

2016. január 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája hamarosan megérkezik a hazai mozikba!

hirdetés

Ugyan A szürke ötven árnyalatának folytatására még egy évet várnunk kell, de ne csüggedj, ugyanis a Feketék fehéren és a Horrorra akadva-sorozat alkotói elhozzák a tavaly Valentin-napon debütált film paródiáját, melyben fergeteges poénokban lehet részünk.

Ami a történetet illeti, ezúttal egy színesbőrű Christianhöz lesz szerencsénk, aki az eredeti filmhez hasonlóan egy elesett lánnyal találkozik interjúja során Hannah személyében. Ahogy annak lennie kell, a két kósza lélek egymásba gabalyodik, és fenekelésben ezúttal sem lesz hiány...

A játék menete

Ha tetszett E. L. James könyvtrilógiájának filmadaptációja, akkor azért, ha nem, akkor azért érdemes megnézned a Marlon Wayans és Kali Hawk főszereplésével készült vígjátékot! Ahhoz, hogy elvidd tőlünk a négy darab páros mozijegy egyikét, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre, és a cikk végén található Tetszik gombra kattintani. (A nyerteseket a helyesen válaszoló kommentelők közül választjuk ki.)

Marlon Wayans melyik testvérével bújt a Wilson-lányok bőrébe a Feketék fehéren című filmben?

A játék időtartama: 2016. január 27. - 30.
Sorsolás: 2016. január 31.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy mozi (2016. február 1., 19 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

 

A játék lezárult!

A nyertesek: gabi123, kis_zsú, Kiky94, Niabella

Gratulálunk a nyerteseknek, a többieknek pedig köszönjük, hogy velünk játszottak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek