Starity

Ilyen volt Sarka Kata gyerekként

2016. január 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg neked is feltűnt már, hogy az elmúlt hetekben megszaporodtak a gyerekkori képek a Facebookon egy új kihívásnak köszönhetően. A játék nemrég Sarka Katát is elérte, és vonakodva bár, de elfogadta a kihívást.

hirdetés

Bármennyire is tiltakoztam ellene, mégis elért hozzám is ez a 15 évnél régebbi fényképeket posztoló őrület! Nem ígérem, hogy 5 napig fog tartani az oldalamon ez a játék, de majd igyekszem azért

– kezdte beszámolóját Kata, majd elárulta, hogy az alább látható felvétel első születésnapján készült a nagyszüleinél Dánszentmiklóson. A képen édesanyja és édesapja ölelésében látható – előbbi 21, utóbbi 23 éves volt azidőtájt.

Az egyéves Sarka Kata szülei ölelésében fogyasztotta szülinapi tortáját (Fotó: Facebook / Sarka Kata)

Kata férje, Hajdú Péter is eleget tett korábban a kihívásnak, így az ő családi albumába is betekintést nyerhettünk az elmúlt napokban. Láthattuk, milyen volt tipegőként, első osztályos kisiskolásként és ballagó diákként is – többek között.

Hajdú Péter a karate edzőjével látható a képen - a műsorvezető ekkor kilencéves volt (Fotó: Facebook / Hajdú Péter)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek