Starity

Ők A Dal 2016-os továbbjutói

2016. január 31. 15:03   |   Szerző: Flower14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton zajlott le A Dal második elődöntője, ahol ismét tíz előadó versenyzett azért, hogy esélyt kapjon arra, hogy hazánkat képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon.

hirdetés
Ők A Dal 2016-os továbbjutói
Fotó: MTVA

Ezúttal is a Magyar Televízó rendezte meg a népszerű dalválasztó műsort, ahol az derül ki, hogy ki képviseli Magyarországot az Euróvizión, ami idén Svédország fővárosában, Stockholmban kerül megrendezésre május 14-én. Az idei felhozatal is rendkívül erősnek tűnik, a fellépők között akadnak tapasztalt versenyzők, tehetségkutatóból ismert énekesek és korábban nem ismert előadók is.

A tegnap megrendezésre került második elődöntőben többek között szerepelt a Passed, Patai Anna, Oláh Gergő és Kállay Saunders András is a zenekarával. A fordulót ez utóbbi nyerte 41 ponttal a Who We Are? című dallal, őket pedig holtversenyben követte a második helyen 39 ponttal Oláh Gergő és Vásáry André előadása. Negyedik helyen Gáspár Laci végzett a Love & Bass-szel, 36 ponttal pedig ötödik helyet szerzett a Karmapolis és Szécsi Böbe formáció a  Hold on to-val.

A zsűri és a nőzők közös döntése alapjén csak öt versenyző juthatott tovább, de egy úgynevezett szimpátiaszavazáson a nézők még esélyt adhattak egy előadónak a továbbjutásra, amit a Passed nevű formáció érdemelt ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek