Starity

Barátok közt: új karakterekkel bővül a szereplőgárda

2016. február 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új szereplők megjelenésével a Mátyás király tér lakóinak élete gyökeresen megváltozik.

hirdetés

Jó hírünk van a rajongók számára, ugyanis ma este végre visszatér a képernyőre Rékasi Károly karaktere, Bartha Zsolt, aki jelenleg börtönbüntetését tölti, vele együtt pedig olyan új karakterek érkeznek, akiket hosszabb távon láthatnak majd a nézők. Érdekesség, hogy ma találkozhatunk először a Sztárek Andrea alakította börtönpszichológusnővel, Dr. Mórocz Emíliával is. Karakterével kapcsolatban pedig így nyilatkozott a színésznő:

Évekkel ezelőtt már játszottam a sorozatban egy rövidebb szerepet, így sokakat ismertem már a stábból és a színészek közül is. Most egy igazán jó jellemrajzzal felruházott karaktert, egy börtönpszichológust alakítok, aki meglehetősen kemény, karakán asszony, de ez nem jelenti azt, hogy az érzelmeket száműzné az életéből. Mint az sejthető, kezdetben Zsolttal kerül kapcsolatba, és annyit elárulhatok, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem indul gördülékenyen, de hogy miként alakul, az majd a sorozatból derül ki

– magyarázta Andrea.

Sztárek Andrea alakítja majd Dr. Mórocz Emíliát (Fotó: RTL Klub)

Dr. Mórocz Emília után hamarosan megismerkedhetünk sorozatbeli lányával, Kővári Natasával, akit Mezei Léda kelt majd életre. A fiatal tehetség számtalan színdarabban és filmben kamatoztatta már tehetségét, Natasaként pedig egy talpraesett, vagány és szerethető karaktert alakít. 

Mezei Léda kelti életre Kővári Natasát (Fotó: RTL Klub)

Természetesen mindemellett betekintést nyerhetünk Zsolt börtönbeli életébe is, így rövidesen feltűnik a színen Salamon Sas Zsolti is, aki a Rózsa tulajdonosának cellatársa lesz. Őt Kerekes József alakítja, személyében pedig egy minden lében kanál, kissé irritáló szereplőt ismerhetünk meg. 

Sokakat ismertem már a sorozatból, így jó hangulatban telnek a forgatások. Többek között azért is kedvelem a sokszor a rövidebbet húzó, kotnyeles Sas úr szerepét, mert igazán izgalmas az örök vesztes figurájával mosolyt csalni az emberek arcára

– nyilatkozta a színész.

Kerekes József alakítja Zsolt cellatársát, Salamon Sas Zsoltit (Fotó: RTL Klub)

A fentieken túl újabb jó hírrel is szolgált az RTL Klub, ugyanis két régi kedvenc is feltűnik a képkockákon a tavasz/nyár folyamán: visszatér a Mátyás király térre az Ábrahám Edit alakította Berényi Claudia, de Som-Balogh Edinát is viszontláthatjuk Kinga szerepében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek