Starity

Írónak állt Kelly Clarkson

2016. február 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő végre felfedte titkát, és elárulta, min dolgozott az utóbbi hónapokban.

hirdetés

Kelly Clarkson tegnapelőtt számolt be arról, hogy teljesen új projekten dolgozik, és joggal feltételezhettük, hogy ennek lánya, a másfél éves River Rose is részese. Néhány órával ezelőtt a Twitteren lepte meg rajongóit a nagy bejelentéssel, miszerint megírta élete első gyerekkönyvét, melynek a River Rose and the Magical Lullaby (River Rose és a varázslatos altatódal) címet adta.

A könyv októberben kerül az amerikai boltok polcaira, ám már most előrendelhető a lelkesebb szülők számára az énekesnő weboldalán. A második gyermekével várandós szőkeség a könyvvel kapcsolatos videójában elárulta, hogy azért állt írónak, mert számtalan csodás, világkörüli kalandban volt részük lányával, amikre a kicsi korából adódóan nem emlékezhet, ő azonban mindenképpen szerette volna megörökíteni ezeket, így született meg a könyv ötlete, melynek illusztrációi Laura Hughes keze munkáját dicsérik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek