Starity

Szeretetsütivel kampányolnak a sztárok

2016. február 10. 10:10   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyedi süteménnyel kampányol Budapest népszerű találkozóhelye. A KIOSK idén újabb jótékonysági eseménybe kezdett, a közelgő Valentin- és nőnap alkalmából ezúttal hátrányos helyzetű családokon és édesanyákon segít. A több hetes gyűjtést közösségi kommunikáció is erősíti, amelyhez néhány nap alatt olyan hírességek is csatlakoztak és töltötték fel üzenetüket a közösségi oldalaikon, mint Zséda, Iszak Eszti, Tóth Gabi, Nádai Anikó, Mádai Vivi, Dukai Regina, Ada, Szilágyi Szilvi, Debreczeni Zita, Szegedi Kata, Gianni, Csonka András és Fenyvesi Zoli Wheelchairguy, Kentaur.

hirdetés
Szeretetsütivel kampányolnak a sztárok

A népszerű nagyvárosi találkozóhely, a KIOSK Budapest étterem a Segítő Angyalok Alapítvánnyal kezdett újabb jótékonysági akcióba. Március 8-ig bárki megvásárolhatja a külön erre az alkalomra gyártott egyedi dobozba csomagolt süteményeket, amelyek oldalán kézzel írott üzeneteket kaphatnak és hagyhatnak az étterem vendégei.

A befolyt összeggel rászoruló édesanyákat és családokat is támogatnak, a KIOSK csapata ételosztással és egy élménynappal ajándékozza meg az érdi Don Bosco Családok Átmeneti Otthonát és a Lea Anyaotthont, valamint a diósdi Bona Dea Családok Átmeneti Otthonát. A kezdeményezéshez már a legelső napon számtalan híresség között Dukai Regina is a csatlakozott.

Öleljük meg egymást, szívesen, meghitten, és szeressük egymást: úgy áld meg az Isten

– állt a dobozon egy Arany János vers részlete, amelyet Dukai Regina saját idézetgyűjteményéből hagyott egy ismeretlen vendégnek. A csinos énekes-műsorvezető személyes kötődéséről is mesélt: 

Két éve ellátogattam egy anyaotthonba, ahol bántalmazott édesanyák kaptak átmeneti szállást. Csodálatos, hogy van lehetőség arra, hogy biztonságban elhelyezzék őket. Minden további törődést megérdemelnek, ezért örülök, hogy a KIOSK ezúttal rajtuk segít. Lenyűgöző, hogy amellett, hogy egy menő belvárosi hely, soha nem sajnálja az időt és az energiát, hogy rászorulókon segítsen

– mondta Regina.

Zsédát az új album felvételekor érte utol a küldemény, és magánemberként is szívügyének tekinti a családok, édesanyák sorsát: 

Éppen a stúdióban kaptam meg a csomagot. Amellett, hogy remek kezdeményezésnek tartom, éppen jókor jött egy kis édesség is

– kezdte az énekesnő. 

A kezdeményezés nem csupán anyaként áll hozzám közel, de a munkásságom során, például az Ajtók mögött című dalomban is foglalkozom a családon belüli erőszakkal

– tette hozzá a Dal zsűritagja, aki egy Moulin Rouge idézettel üzent egy leendő jótékonykodónak.

Fotó: Facebook / Zséda Official Fan Club

Nagyon örülünk, hogy ismét ennyien álltak önzetlenül a kezdeményezés mellé. Reméljük, hogy a hajléktalanoknak szóló akciók, valamint az ápolóknak és parkolóőröknek szervezett események után ezzel is széleskörű tábort tudunk megmozgatni a vendégeink segítségével és egy feledhetetlen napot okozhatunk az anya- és családotthonok lakóinak, amellett, hogy minden jótékonykodónak mosolyt csalunk az arcára a dobozokon rejlő kedvességekkel

– vélekedett Hlatky-Schlichter Hubert, a KIOSK, a Babel és a Terasz éttermek tulajdonosa. 

Csatlakozz te is, látogass el KIOSK étterembe és folytasd a láncot, írj te is egy kedves üzenetet a dobozra és vidd el valaki más üzenetét süteménnyel teli dobozzal.  Így szebbé teheted egy ismeretlen ember napját és jótékonykodhatsz is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek