Starity

Ilyen volt Blake Lively és Ryan Reynolds első randija

2016. február 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake és Ryan a Zöld lámpás című film forgatásán ismerkedett meg egymással, és bár kapcsolatuk eleinte baráti volt, később mégis egymásra találtak.

hirdetés

Ryan Reynolds nemrégiben a SiriusXM rádióműsorban vendégeskedett, a vele készült interjú keretein belül pedig betekintést engedett magánélete egyik legfontosabb pillanatába, és elárulta, milyen volt élete első randija feleségével, Blake Lively-val.

Barátok voltunk akkoriban. Vicces volt az egész, mert körülbelül egy évvel azután került sor az első randinkra, hogy megjelent a Zöld lámpás a mozikban, és mindketten egyedülállók voltunk akkoriban

– kezdte Ryan, majd így folytatta:

Elmentünk egy duplarandira: ő egy másik sráccal, én pedig egy másik lánnyal. A világ legfurcsább randija lehetett a partnereink számára, mert nyilvánvaló volt, hogy mi egymásért vagyunk oda. Különös volt eleinte, mert már régóta barátok voltunk. Azt hiszem azonban, hogy egy kapcsolat legjobb alapja, ha a felek barátokként kezdik

– magyarázta a színész, aki két évnyi randizás után 2012 szeptemberében feleségül vette a szőke szépséget, és azóta is boldog házasságban élnek. Első közös gyermekük, James 2014 decemberében jött világra. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek