Starity

Demi odavan Kim Kardashian testvéréért

2010. szeptember 25. 22:10   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes azt állította, hogy a 18 éves énekesnő odavan Kim Kardashian testvéréért, Rob Kardashianért.

hirdetés
Demi odavan Kim Kardashian testvéréért

Demi Lovato állítólag túl van korábbi barátján, Joe Jonason. Egy bennfentes azt állította, hogy a 18 éves énekesnő odavan Kim Kardashian testvéréért, Rob Kardashianért. Megemlítette, hogy nem csak Robért, hanem a Kings frontemberéért, Travis Clarkért is odavan Demi.

„Szereti Robertet és Travist” – mondta a bennfentes, és azt is hozzátette: „Demi nagyon élvezi az egyedüllétet. A közelgő hónapokban sok munkája van a lemezén, és ezzel az egésszel jól akarja érezni magát.”

Demi és Joe  kapcsolata  májusban ért véget, azt követően csak két hónap  után jött szóba a kapcsolatban a romantika. Demi nemrég kijelentette, hogy elvesztette a bizalmát, mivel Joe,  a Jonas Brothers sztárja körútra vitte a híresztelt szeretőjét, Ashley Greene-t.

„Azt gondolom, hogy van bizonyos szintű tisztelet, ami eltévedt. Amikor ez  megtörténik, de nem tudsz tenni semmit, csak folytasd, és legyél boldog.” – mondta Demi a Hollywood Life-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek