Starity

Vastag Tomi apa lesz

2016. február 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blikk értesülései szerint régi vágya válik valóra a 24 éves énekesnek az apává válással.

hirdetés
Vastag Tomi apa lesz
Fotó: RTL Klub

A fent említett lap úgy tudja, hogy Vastag Tomi és szerelme tavaly év végén értesültek arról, hogy szülők lesznek, szerelmük gyümölcsének érkezését pedig vélhetően nyár elejére várják. A nagy hírről a Blikk egyik olvasója rántotta le a leplet nem sokkal azután, hogy együtt látta a leendő szülőket egy budai magánklinikán. Élményéről így számolt be nemrégiben:

Nemrég vizsgálatra mentem egy budai magánklinikára, ahol meglepődve láttam, hogy a váróban ott izgul Vastag Tamás és egy mosolygós, fiatal lány, aki láthatóan a kedvese volt. Amikor kijöttek, szorongatták az ultrahangos képet, és sugárzott róluk, hogy nagyon örülnek ennek a gyereknek.

A lap természetesen magát az érintettet is megkereste az ügyben, aki örömmel ismerte be: valóban élete egyik legnagyobb élménye előtt áll kedvesével, akit féltve őríz a nyilvánosságtól.

Igaz a hír, örömmel fogadom a jókívánságokat, de ennél többet a kedvesemre és a családomra való tekintettel nem szeretnék mondani

– magyarázta Tomi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek