Starity

Zendaya bepasizott?

2016. február 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi hónapokat egyedül töltötte a színésznő, ám úgy tűnik, ismét belevetette magát a randizásba.

hirdetés

A tegnapelőtti Grammy utópartin ugyanis már nem szólóban jelent meg a színésznő, hanem az NFL sztársportolójának, Odell Beckham Jr.-nak az oldalán, ami önmagában még nem is lett volna feltűnő, ám a szemtanúk elmondása szerint a sztárpár egész este el sem mozdult egymás mellől, és szívesen pózoltak a fotósoknak is – természetesen együtt.

Nagyon közel voltak egymáshoz, és folyton sugdolóztak, a levegő pedig valósággal izzott körülöttük

– magyarázta egy szemtanú, szavait pedig megerősítik a tucatjával készült közös képek, melyek mindegyikén egymás derekát átkarolva láthatjuk őket.

Zendaya egyébként néhány hete még úgy nyilatkozott a Complex magazin 2015 december – 2016 januári számának, miszerint folyton szóba hozzák mindenkivel, de valójában nincs ideje ismerkedni és randizni zsúfolt időbesztása miatt.

Minden pasiról, aki valaha szóba állt velem, aki követ a Twitteren, aki rámnéz vagy csak egy levegőt szív velem azt terjesztik, hogy a barátom. Az időbeosztásom azonban ezt nem teszi lehetővé, nincs senkim. Nincs időm randizni és ismerkedni. Ha valakit nem ismerek három vagy négy éve legalább, akkor esélye sincs a közelembe férkőzni

– nyilatkozta akkor Zendaya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek