Starity

Kétórás epizóddal kedveskednek a rajongóknak a Vámpírnaplók és az Ősök készítői

2016. február 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell sokáig izgulniuk a két vámpíros széria rajongóinak, ugyanis hamarosan ismét együtt láthatják kedvenceiket.

hirdetés
Kétórás epizóddal kedveskednek a rajongóknak a Vámpírnaplók és az Ősök készítői
Fotó: The CW

Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Vámpírnaplók és az Ősök készítői végre valóra váltják a rajongók álmát, és ha rövid időre is, de ismét összehozzák imádott természetfeletti lényeinket, hogy közösen találjanak megoldást egy többeket – köztük Stefant (Paul Wesley) – is érintő mágikus problémára.

Nemrég arról is lehullott a lepel, hogyan valósul meg a két sorozat átfedése, ugyanis megjelent az első olyan előzetes, melyben évek óta először láthatjuk együtt a Salvatore- és a Mikaelson-testvéreket. Szerencsére már nem kell sokáig várnunk a nagy egymásra borulásra, ugyanis az aktuális évadok tizennegyedik, kétórásra tervezett részében jönnek össze kedvenceink. (A Vámpírnaplók jelenleg a 7. évad 12. részénél, az Ősök pedig a 3. évad 12. részénél jár.)

Mindig is tudtuk, hogy szeretnénk még egyszer együtt látni Joseph-et és Pault a képernyőn, hiszen a két sorozat történelmében nekik van a leghosszabb közös múltja, leszámítva Elijah (Daniel Gillies) és Katherine (Nina Dobrev) kapcsolatát. Most pedig lesz néhány... érdekes beszélgetésük egy pohár bourbon fölött

– magyarázta sejtelmesen a folytatás kapcsán a két széria executive producere, Julie Plec, aki arról is lerántotta a leplet, milyen szerep vár Stefanra Klaus (Joseph Morgan) világába csöppenve.

Megtudhattuk ugyanis, hogy a fiatalabbik Salvatore-testvér – miután menedékre lelt mágikus eredetű betegsége elől – Louisianában marad, hogy segítő kezet nyújtson Klausnak a Mikaelson családot sújtó prófécia megoldása érdekében. Mindezen felül Freyának (Riley Voelkel) is jól jön majd Stefan jelenléte, ugyanis a segítségét kéri, amikor testvérei mágikus csapdába ragadnak...

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek