Starity

Hamarosan oltár elé áll Szabó Zsófi

2016. február 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub sztárja jelenleg az esküvőjét tervezgetni, valamint azt is elárulta, hogy közös vállalkozást indítottak párjával.

hirdetés

A közelmúltban került megrendezésre a hazai sztárvilág egyik legrangosabb eseménye, a Story-gála, melyen természetesen Szabó Zsófi is tiszteletét tette szerelme, Zsolt oldalán, akinek saját bevallása szerint nyáron esküszik örök hűséget. Bár a férfi eredetileg nem is szeretett volna részt venni a rendezvényen, Zsófi kedvéért bevállalta, de nem csinált titkot abból sem, mennyire új neki, hogy újságírók és kamerák hada veszik körül.

Új számomra ez a szituáció a fotósok és újságírók gyűrűjében, de tisztában va­gyok vele, hogy ez is egy része Zsófi éle­té­­­nek, és amennyire szükséges, én is csatlakozom. Bár jobb szeretem az időt vele kettesben tölteni, a lovardában. Csodálatos az élet Zsófi mellett, és nagyon élvezem a vőlegényszerepet

– nyilatkozta Zsolt a Borsnak, és azt is elárulta, hogy már a közös jövőjük építésére koncentrálnak Zsófival egy új, közös vállalkozás keretein belül.

Fotó: Facebook / Szabó Zsófi oldala

Lesz egy közös gyerekünk, egy közös cég. Új ruhamárkát dobunk piacra, elérhető áron. Letisztult lesz, amilyen Szabó Zsófi 2016-ban. Nem va­gyok divattervező, ezért áll mellettem egy szakmai csapat, amely segít megvalósítani az elképzeléseimet. Nem a báli ruha lesz a profilunk, de sokrétű stílust képviselünk majd, főként praktikus és kényelmes darabokat fogunk készíteni. Olyan ruhákat kell elképzelni, amiket fel lehet venni iskolába, a munkahelyre, ugyanakkor egy vacsorán is meg lehet benne jelenni a nap végén

– magyarázta a Story Extra műsorvezetője a projekt kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek