Starity

Briliáns megoldást választott Mark Zuckerberg a tőle egymilliárd dollárt követelő Kanye West lekoptatására

2016. február 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Kim Kardashian férjének saját erőből kell egyenesbe jönnie, mivel a Facebook alapítóját nem érdeklik pénzügyi gondjai.

hirdetés

A napokban számoltunk be arról, hogy Kanye West beismerte: komoly pénzügyi problémákkal küzd, ugyanis nem kevesebb, mint 53 millió dolláros tartozást halmozott fel. A rapper ennek ellenére sincs kétségbeesve, és úgy gondolja, korszakalkotói ötletei révén képes lenne kimászni a slamasztikából, amennyiben támogatókra találna. 

A fentieket illetően Kanye figyelmesen szétnézett a sztárvilágban, szeme pedig a Facebook alapítóján, Mark Zuckerbergen akadt meg, akit arra kért a Twitteren keresztül, hogy invesztáljon ötleteibe egymilliárd dollárt. Az érintett a mai napig nem reagált a kérésre, ám minden szónál beszédesebb az, hogy lájkolta egy korábbi Facebook-dolgozó, Steven Grimm a témában írt azóta eltávolításra került posztját.

Kedves Kanye West: Ha már egymillió dollárt kérsz a Facebook vezérigazgatójától, talán nem a Twitteren kellene ezt tenned

– írta a férfi a Facebookon, melyet egyetértése jeléül maga Mark is belájkolt.

Fotó: Facebook (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek