Starity

Ne-Yo megnősült

2016. február 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű R&B sztár szombaton, Los Angeles közelében mondta ki a boldogító igent várandós szerelmének.

hirdetés

Ne-Yo hivatalosan is megerősítette, hogy a hírek valóban igazak: a hétvége során egykeltek párjával, Crystal Renay-jel. Az ara egyébként első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, akinek néhány héten belül életet is ad.

A nagy napról ez az egy kép szivárgott ki

Alig várjuk, hogy megkezdjük a közös életünket

– nyilatkozta Ne-Yo a People magazinnak, és azt is elárulta, hogy szerelme nemcsak a társa, hanem a legjobb barátja is egyben.

Az énekes egyébként múlt augusztusban, a Twitteren jelentette be, hogy eljegyezték egymást barátnőjével, és első közös csemetéjüket, egy kisfiút várnak.

Csak hogy tisztázzuk... @mscrystalrenay és én JEGYESEK vagyunk, és jövőre össze is házasodunk. És igen, babát várunk.

Te vagy a férfi, akiről álmodoztam, és aki megadta nekem a családot, amire oly régóta vágytam. Az irántad és a fiunk iránt érzett mérhetetlen szeretetem áthághatatlan, és készen állok, hogy életem hátralévő részét azzal töltsem, hogy kifejezésre juttassam ezt a szeretetet... 

– írta a fent látható kép kíséretében Crystal.

Ne-Yónak egyébként Monyetta Shaw-hoz fűződő kapcsolatából már van egy ötéves lánya (Madilyn Grace) és egy négyéves fia (Mason Evan), így nem áll tőle messze az apaszerep. 

 

NE-YO (@neyo) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek